Jaarprogramma

Jazz at the Peacock draait op volle toeren!

We organiseren een concert op de 3e zondagmiddag van iedere maand en dat blijkt zonder meer een groot succes; alle 12 concerten redelijk tot zeer goed bezet! Het programma voor '24 is rond, de flyers voor dat seizoen vind je op je tafels tijdens een concert. Dit jaar is de toegangsprijs €12,50. 

De Peacock-concerten zijn het hele jaar door op de derde zondag van de maand in Café Restaurant de Pauw, Rijksstraatweg 11, Warnsveld van 14.30 - 17.00 uur, entree €,12,50

Aansluitend op alle concerten: 3 - gangen jazzmenu € 37,50 reserveren dringend aanbevolen! Reserveer hier

Café Restaurant de Pauw

Jazz at the Peacock
zondag 18 augustus 2024 14.30 uur De Pauw Warnsveld
Jazztafette

Een nieuw fenomeen bij Jazz at The Peacock: 3 duo’s, die elk 40 minuten het podium bemannen om je het beste van hun repertoire te laten horen. In deze eerste versie: Slow Train (blues, ballads, beats), Cleanhead & Barefoot (blues, cajun, texmex) en The Mule Stompers (country, swing, jazz).

zondag 15 september 2024 14.30 uur De Pauw Warnsveld
The Storyville Jassband

Vanaf 1959 actief op de jazzpodia in binnen- en buitenland. Traditionele N.O. met een Europees sausje. De nieuwe bandleider Michel Muller, heeft de boel flink opgeschud. Fijne, losse presentatie, aandacht voor het show-element, meer uitstapjes naar andere oude bluesgiganten. Kortom: The Storyville is helemaal back in town!

zondag 20 oktober 2024 14.30 uur De Pauw Warnsveld
Bandeville

Deze 6-koppige Amsterdamse band brengt - naast de muziek van Willy Deville himself - nummers van John Hyat, Ry Cooder en oude bluesgiganten. Geweldige Americana, waarin blues, country en een vleugje rock harmonieus samenkomen. Boeiend repertoire, van romantisch melodisch tot swingend Zuid Amerikaans.

zondag 17 november 2024 14.30 uur De Pauw Warnsveld
Old Iezer Jazzband + Special guests

Eigen spelplezier en kijk-en luisterplezier voor het publiek stonden bij de oprichting van de band (in 1981) voorop en met diezelfde intentie produceren ze nog steeds hun muziek: Dixieland, New Orleans en Engelse Revival in een frisse, originele eigen stijl; weinig gearrangeerd en veel ruimte voor vrije improvisatie.

zondag 15 december 2024 14.30 uur De Pauw Warnsveld
New Orleans Revival Stompers

Band met een ijzersterke bezetting. Laat vooral de pure, traditionele jazz uit de revivalperiode (’40, ’50, ’60) horen, met traditionals, hyms, spirituals, marches, blues en boogie-woogie uit het New Orleans van die jaren. Emotie, ritme en melodie staan in dit verrassend gevarieerde programma steeds voorop.